Hotell bysentrum Roma | hoteller i Roma | steder og bo i Roma | billige hotell Roma | Roma hotell | 4 stjerners hotell Roma |


Ankomst
Avreise
Voksne


Steder og bo i Roma 5 stjerne Roma hotell Budsjett hotell Roma 4 stjerne Roma hotell Hotell i Roma Tøffe hotell Roma

Ehdot

1. Internetissä tehtävät varaukset (osoitteessa www.hotelmorgana.com) koskevat Hotel Morganaa, osoite Via Filippo Turati, 33-37-00185 – Rooma.

Tarpeen vaatiessa kiinteistöön saa yhteyden seuraavasti:

  1. Puhelin: +390 6 4467230
  2. Faksi: +39 06 449142
  3. Sähköposti: hmorgana@tin.it

2. Hinnat ovat euroina eikä ne sisällä kaikkia veroja tai ylimääräisiä kustannuksia, jotka sisältyvät vapaavalintaisiin palveluihin.

3. Internetissä tehtävät varaukset katsotaan sitoviksi, kun hotelli lähettää asiakkaalle tietoa asiakkaan tietynhintaisesta varauksesta.

Tiedot lähetetään joko sähköpostitse tai faksilla ja niissä ilmoitetaan tulo- tai lähtöpäivä sekä tiedot varaukset purkamisesta.

4. Saadaksesi lisätietoa palveluista, hinnoista tai lisäkustannuksista tarkista Internet-sivumme tai ota yhteyttä.

5. Asiakkaan luottokorttitiedot vaaditaan vain varauksen varmistamiseksi. Luottokorttitietoja voidaan käyttää myös muussa tarkoituksessa, katso lisää kohdasta Varauksen purkaminen.

6. Internetsivustolla ja varauksissa käytetyt ajat noudattavat Italian paikallista aikaa.

7. Riita-asiat käsitellään Rooman tuomioistuimessa.

VARAUKSEN PERUUTUS

8. Kun asiakas tekee huonevarauksen, hotelli varaa asiakkaalle tämän toivomat palvelut tietyille päiville (,jotka on ilmoitettu hotellin lähettämässä varmistusviestissä).

9. Asiakkaalla on oikeus perua varauksensa kuluitta kolmea päivää ennen suunniteltua saapumista, peruutus on tehtävä kuitenkin ennen kello kahtatoista kolmantena päivänä.

10. Mikäli varauksen peruutus tulee edellä mainitun ajankohdan jälkeen, asiakkaan tulee maksaa koko summa lukuun ottamatta ensimmäinen yö (myöhäinen peruutus).

Jos asiakas ei saavu paikalle eikä ilmoita peruutuksestaan sähköpostitse tai faksilla, hänen tulee maksaa kaikki ensimmäistä yötä koskevat kulut (asiakas ei saapunut paikalle).

Jos asiakas ei ilmoita ennenaikaisesta lähdöstä vähintää 48 tuntia aiemmin, hänen tulee maksaa kaikkien varattujen päivien kustannukset.

11. Kaikki peruutuksiin liittyvät kustannukset laskutetaan asiakkaan ilmoittamalta luottokortilta.

Kaikki peruutukset on tehtävä joko faksilla tai sähköpostitse:
Faksi: +390 6 446 7230
Sähköposti: hmorgana@tin.it